Öğretim Elemanlarımızın Proje Başarısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sefa DURMAZ’ın proje yürütücülüğünü üstlendiği ve Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan AVCI ile öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Mehmet ACAR’ın da araştırmacıları içinde yer aldığı “Yüzeyi Metal Oksit (TiO2 ve Fe2O3) ve Karbon (Grafen ve Karbon Siyahı) Nanopartikül İçerikli Film Kaplanmış Odun Plastik Kompozitlerinin Dış Ortam Direnci ve Termal Stabilitesinin Arttırılması” başlıklı bilimsel araştırma projesi TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Öğretim üyemizi ve öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 10.01.2023 14:14 Okunma Sayısı : 302