Firma Seminerleri Gerçekleştirildi

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen ve ağaç işleri sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı üç günlük seminer dizisi öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. 5, 7 ve 8 Aralık 2023 tarihlerinde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde ByKepi, TopSolid Türkiye, Hettich ve Yataş firmalarından konuşmacılar yer aldı.

Seminer dizisinin ilk gününde (5 Aralık 2023) "BYKEPİ ile Tanışma ve Mobilya Sektörü Üzerine Söyleşi" başlıklı etkinlikte İnsan Kaynakları Müdürü Ebru KAN, Üretim Koordinatörü Salih SILTAVİ ve Planlama & Lojistik Depolar Koordinatörü Tuğrul SAVAŞ; ikinci gününde (7 Aralık 2023) "TopSolid'WOOD: Tasarımdan İmalata Tek Çözüm" başlıklı etkinlikte Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi Hasan Demir; üçüncü gününde (8 Aralık 2023) ise "Trendlere Uygun Mobilya Tasarımında Aksesuar Seçimi" başlıklı etkinlikte Yataş AR-GE Grup Müdürü Muharrem ŞAHİN, Hettich Akademi ve Teknik Müdürü Dr. Halil GERÇEK ve Hettich Bölge Koordinatörü Cem Er yaptıkları konuşmalarda ağaç işleri sektörünün güncel durumu, Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi’nin önemi ve çalışma alanları, bilgisayar destekli tasarım ve üretim, mobilyada aksesuar seçimi, iş görüşmesinde dikkat edilmesi gereken noktalar, kendini geliştirme yolları gibi çeşitli konulara değindiler.

Seminer dizisine katılan firmalara ve konuşmacılara teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 14.12.2023 10:46 Okunma Sayısı : 130