Öğretim Elemanlarımızdan TÜBİTAK-1005 Proje Başarısı

Üniversitemiz Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarının da proje personeli arasında yer aldığı bir araştırma projesi daha TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN’un Proje Yürütücüsü; Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ali KASAL, Bilişim Sistemleri Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gürcan ÇETİN, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ersan GÜRAY ve Muğla Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü İç Mekan Tasarımı Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet YÜKSEL’in Araştırmacı; Poznan Yaşam Bilimleri Üniversitesi Mobilya Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Jerzy Smardzewski’nin Yurt Dışı Danışman; Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ise Proje Ortağı olarak yer aldığı “Panel Mobilyalar İçin 3B Yazıcı Teknolojisiyle Üretilebilen Auksetik Bağlantı Elemanlarının Optimizasyonu ve Mekanik Performanslarının Deneysel ve Nümerik Olarak Araştırılması” isimli bilimsel proje, “TÜBİTAK-1005 Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı” kapsamında 346.426,00 TL bütçe ile desteklenmeye uygun görülmüştür.

Tüm proje personelini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 25.10.2022 12:28 Okunma Sayısı : 297