Öğrencimizden Sempozyum Ödüllerinde Derece

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından bu dönem 14.’sü düzenlenen Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu, 27 Mayıs 2022 Cuma günü, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı ana bilim dallarında öğrenimlerini sürdüren lisansüstü program öğrencilerinin sözlü veya poster sunumlarıyla katıldığı etkinlikte, başarılı öğrencilere Sıtkı Koçman Sözlü Sunum / Poster Ödülleri verildi.

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans programı öğrencisi Gökhan ÇAĞLAYAN, “Kutu Konstrüksiyonlu Mobilya Birleştirmeleri İçin Auxetic (Genişleme Eğilimli) Kavela Tasarımı ve Performans Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı poster sunumu ile XIV. Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu Sıtkı Koçman Sözlü Sunum / Poster Ödülleri’nde ikincilik ödülünü kazandı. Öğrencimiz Gökhan ÇAĞLAYAN ve danışmanları Prof. Dr. Ali KASAL ile Araş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.05.2022 16:48 Okunma Sayısı : 584