Öğrencimizden Bilimsel Araştırma Projesi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında 2021/2 dönemi için yapılan proje başvurularının destek sonuçları açıklandı. Buna göre, Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Halime Berin ESEN’in yürütücülüğünü, bölüm öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet YENİOCAK’ın danışmanlığını gerçekleştirdiği “Karamuk (Berberis Vulgaris L.) ve Havacıva (Alkanna Tinctora) Bitkilerinden Elde Edilen Renklendiricilerin Ahşap Boyama Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Halime Berin ESEN ve öğretim elemanımız Doç. Dr. Mehmet YENİOCAK’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 06.06.2022 15:19 Okunma Sayısı : 546