Bölümümüzden ORGE Grup'a Teknik Gezi

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, Aydın’da bulunan ve bölgemizin önemli ağaçişleri kuruluşlarından biri olan ORGE Grup’a 12 Mayıs 2022 Perşembe günü “Teknik Gezi” düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında, firmanın the more markasıyla kullanıcılara sunduğu ürünlerin hayata geçirildiği üretim tesisi ziyaret edilmiştir. ORGE Grup A.Ş. Genel Müdürü Ahmet GEÇGEL’in bizzat katılarak bilgi ve deneyimlerini aktardığı teknik gezide öğrencilerimiz, ağaçişleri sektöründe kullanılan malzemeleri, makineleri ve üretim sistemlerini yerinde görme fırsatı elde etmiştir.

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Ertan ÖZEN, Doç. Dr. Erkan AVCI ve Araş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN’un da öğrencilerimize eşlik ettiği etkinliğin gerçekleştirilmesinde sağlamış olduğu katkı nedeniyle ORGE Grup A.Ş.’ye teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 17.05.2022 11:12 Okunma Sayısı : 631