Themore Concept’e Teknik Gezi

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, Aydın’da bulunan ve bölgemizin önemli ağaçişleri kuruluşlarından biri olan ORGE Grup’a 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü “Teknik Gezi” düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında, firmanın Themore Concept markasıyla kullanıcılara sunduğu ürünlerin hayata geçirildiği üretim tesisi ziyaret edilmiştir. Gerçekleştirilen teknik gezi ile öğrencilerimiz, ağaçişleri sektöründe kullanılan malzemeleri, makineleri ve üretim sistemlerini yerinde görme fırsatı elde etmiştir.

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ACAR ve Araş. Gör. Dr. Halil KILIÇ’ın da öğrencilerimize eşlik ettiği etkinliğin gerçekleştirilmesinde sağlamış olduğu katkı nedeniyle ORGE Grup A.Ş.’ye teşekkür ederiz.

Son Güncelleme : 28.05.2024 11:47 Okunma Sayısı : 151